En stilren rullgardin som finns i hundratals olika vävar, kulörer och texturer. Den regleras med kulkedja eller fjäderdrag eller kan kompletteras med sidostyrning eller motordrift. Du kan också välja om du vill ha rullgardinen över- eller underrullad och en stilren kassett finns som tillval.

DESIGN 
Maxbredd (cm)240
Maxhöjd (cm)260
Profil och platsbeslagVit, svart eller naturanodiserad.

Manövrering
Fjäderdrag Kulkedja. Kan även kompletteras med sidostyrning eller motordrift.

Kraftigare rullgardin som lämpar sig väl för större fönsterpartier, och kan fås ända upp till 3 meter bred. Du reglerar rullgardinen med en kulkedja och du kan välja bland ett stort urval av vävar i olika kulörer och texturer. Du väljer också om du vill ha under- eller överrullande gardin. Gardinen kan kompletteras med vevreglage alternativt motordrift och du kan med fördel välja till en stilren kassett.

DESIGN 
Maxbredd (cm)300
Maxhöjd (cm)350
Profil och platsbeslagVit eller naturanodiserad.
ManövreringKulkedja. Kan även kompletteras med vevreglage eller motordrift

Effektiv mörkläggningsgardin som håller ljuset ute i hela rummet. Gardinen levereras komplett med sidokanaler och profilunderlist. Den har också inbyggda borstlister som ger maximal ljustäthet på kassettens rygg, i bottenlist samt i sidoslussar. Reglage med band eller motordrift.

DESIGN 
Maxbredd (cm)300
Maxhöjd (cm)200
ProfilfärgVitlackerad aluminiumprofil.
SolskyddstypKraftigare mörkläggningsväv för rullgardiner.
ManövreringDragband med lås eller motor med strömbrytare eller fjärrstyrning.

Mörkläggningsgardin särskilt anpassad för takfönster eller takkupoler. Gardinen mörklägger rummet effektivt och levereras komplett med sidokanaler och profilunderlist. Den har också inbyggda borstlister som ger maximal ljustäthet runtom hela gardinen, på kassettens rygg, i bottenlist samt i sidoslussar. Endast motoriserat reglage.

DESIGN 
Maxbredd (cm)180
Maxhöjd (cm)180
ProfilfärgVitlackerad aluminiumprofil.
SolskyddstypMörkläggande väv för rullgardiner.
ManövreringMotordriven med strömbrytare eller fjärrstyrning.

Effektgardinen kan närmast beskrivas som en ställbar rullgardin. Väven regleras enkelt och steglöst i flera lägen beroende på hur mycket ljusinsläpp/insynsskydd du önskar och vilken effekt du vill att ljuset ska ha i rummet. Effektgardinen kan regleras med sidodrag eller motor och du kan med fördel välja till en stilren kassett.

DESIGN 
Maxbredd (cm)270
Maxhöjd (cm)240
ProfilfärgVit eller naturanodiserad.
ManövreringSidodrag eller motordrift.