Husqvarna Viking Designer Epic 2

114.900:-

114.900:-

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Upptäck den ultimata sömnad- och broderiupplevelsen med Husqvarna Viking Designer Epic 2, en symaskin som erbjuder en innovativ och kraftfull design. Denna avancerade symaskin är utrustad med en rad imponerande funktioner som kommer att förvandla dina sömnadsprojekt till mästerverk.

mySewnet™ ger dig tillgång till molntjänster, bibliotek, bloggar, appar och mer, vilket gör det enkelt att lagra och organisera dina mönster. Med mySewMonitor™ App får du maskinnotifikationer och designplacering direkt i din smartphone eller surfplatta.

Husqvarna Viking Designer Epic 2 har en stor arbetsyta, mer än 12 tum (310 mm) till höger om nålen, och den största höjden under sömnadshuvudet på 3 tum (77 mm). Detta ger dig gott om utrymme för att arbeta med stora projekt och tunga tyger.

Den integrerade dubbla matningstekniken, justerbar lasersömnadsguidning och EXCLUSIVE SENSOR SYSTEM™-teknologi säkerställer jämn och exakt sömnad varje gång. Designpositionering, designformning och designapplikation gör det enkelt att skapa professionellt utseende broderier.

Husqvarna Viking Designer Epic 2 erbjuder över 840 stygn upp till 54 mm breda, inklusive dekorativa 9 mm stygn och sex sömnadsalfabet. Med tre frihandsinställningar, 37 nålpositioner och perfekt balanserade knapphål kan du anpassa dina sömnadsprojekt efter dina behov.

Den fullt automatiska nålträdaren och det ergonomiska utförandet gör det enkelt och bekvämt att använda maskinen under långa perioder. Dessutom är maskinen utrustad med två USB-portar, vilket gör det möjligt att läsa flera designformat och ansluta tillbehör.

Husqvarna Viking Designer Epic 2 har en imponerande broderihastighet på upp till 1 000 stygn per minut och inkluderar tre broderbågar för olika projektstorlekar. Med funktioner som automatisk trådspänning och jam-proof roterande krok kan du vara säker på att dina broderier blir av högsta kvalitet.

Bäst i klassen, Husqvarna Viking Designer Epic 2 har den mest avancerade mySewnet™-biblioteket, den bästa maskinanslutningen med mySewnet™ Cloud och den exklusiva mySewnet™ Blog. Med automatiska trådlösa maskinuppdateringar och det största antalet inbyggda instruktioner på skärmen via JoyOS ADVISOR™ kan du vara säker på att du alltid har den senaste informationen och tekniken till hands.

Utforska din kreativitet med Husqvarna Viking Designer Epic 2 och upptäck hur denna innovativa och kraftfulla symaskin kan ta dina sömnads- och broderiprojekt till nästa nivå. Med den unika inbyggda teleskopiska trådställningen och det största stygnplattan med markeringar – upp till 2 ½ tum (65 mm) på båda sidor – kan du arbeta med precision och kontroll.

Den lättaste maskinen i sin klass, Husqvarna Viking Designer Epic 2 är utrustad med det längsta tum/cm-måttet som tryckts på maskinen, vilket gör det enkelt att mäta och planera dina projekt. Den fria rörelsesömnaden med dekorativa stygn och den unika, gummerade handratten ger ytterligare kontroll och komfort.

Den branschledande bandbroderi-fästeförmågan, de flesta frontmatningssegmenten och den högsta nålgenomträngningskraften garanterar att du kan hantera en mängd olika material och tekniker. Den stora broderiarean, upp till 360 x 350 mm, och det största antalet inbyggda specialbroderitekniker gör att du kan skapa enastående och komplexa broderier med lätthet.

En 10,1 tum kapacitiv pekskärm i tablettstil ger dig enkel åtkomst till sömnadsfunktioner, tråd- och spolsensorer samt automatisk pressarfotslyft. Tillsammans med det ljusaste och mest jämnt fördelade belysningssystemet och de mest avancerade stygnteknikerna kommer din sömnad och broderi att vara av högsta kvalitet.

Husqvarna Viking Designer Epic 2 inkluderar också en broderienhetsväska och ett mjukt maskinskydd för enkel transport och förvaring. Med en mängd funktioner och överlägsen prestanda är Husqvarna Viking Designer Epic 2 det perfekta valet för alla som söker en symaskin som kombinerar innovation, kraft och kreativitet.

Investera i en Husqvarna Viking Designer Epic 2 och förvandla din sömnad och broderi till en verklig konstform. Skapa enastående projekt med denna avancerade och kraftfulla symaskin som är utformad för att ge dig den bästa sömnads- och broderiupplevelsen.

Kontakta oss

Om du vill veta mer om maskinen är du varmt välkommen att kontakta oss eller besöka vår butik i Vetlanda.
Hitta till oss
Genom att klicka på "Acceptera alla cookies" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till med våra marknadsföringsinsatser. Se våra villkor för mer information.