Invändiga solskydd

Hos oss hittar du invändiga solskydd för ditt hem

Invändigt Solskydd för alla typer av fönster

Allt från klassiker till lite mer unikt.

Rullgardiner

De flesta rullgardiner vi säljer
är måttanpassade. Men vi har alltid ett urval rullgardiner med standardmått i butiken.  Du väljer bland enfärgad, mönstrad, transparant eller mörkläggande väv. Screenrullgardiner är en trevlig variant där du skyddas för solinsläpp men ändå kan se ut.

PLISSEGARDINER

Plissegardiner är ett bra val istället för rullgardiner eller persienner och passar perfekt som insynsskydd. Dom tar minimalt med plats i fönstret och det finns oändliga valmöjligheter genom val av väv, färg på lister och funktionalitet

Lamellgardiner

Transparenta och mörkläggande lamellgardiner är ett snyggt och praktiskt alternativ och erbjuder en smidig och flexibel reglering av ljusinsläpp och avskildhet, Det är en mångsidig gardin som passar lika bra ute på altanen som inne i vardagsrummet tack vare sin stilrena och moderna form.

DRaperier

Ett tunnare draperi som går att dra för de större fönsterpartierna och skyddar för insyn och solljus är en bra alternativ lösning. Det skapar ett mjukare och mer ombonat intryck och ger ljuddämpning åt ditt rum. Monterar man skenorna i taket får man dessutom en lyxig känsla och skapar luftighet och rymd i rummet.

Måttanpassade persienner

Hos oss hittar du persienner som passar i alla typer av hem. Persienner finns i olika färger, mönster och stilar. De många alternativen låter dig skapa en look som passar fönstren i dina olika rum.

Prenumerera på nyhetsbrev

Ta del av nyheter och unika erbjudanden direkt

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Genom att klicka på "Acceptera alla cookies" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till med våra marknadsföringsinsatser. Se våra villkor för mer information.