Textilier Vetlanda

Utryck dig med unika textiler från oss

SVP Textil

Metervara och Sytillbehör

Här hittar du vackra, tuffa, stilrena gardin- möbel- och klädtyger designade för både liten och stor.

Tyger

Här hittar du vackra, tuffa, stilrena gardin- möbel- och klädtyger designade för både liten och stor. Allt från glesvävt till mörkläggande och slittåligt. Här finns tyger både på rulle och som beställningsvara.

Galonväv

Galon finns i olika färger och kvalitéer både för privat och offentlig miljö. Galonväv används lämpligen i miljöer med hårt slitage och där man är i behov av att lätt kunna rengöra materialet.

Markisväv/utomhustextil

Markisväv, segelduk och utomhustextil finns i olika kvaliteér och tjocklekar. De lite finare vävarna kan med fördel användas till bordsduk eller draperier/gardiner. De grövre till vindskydd, sittdynor och kuddar.

CTC duk/vaxduk

En vaxduk som bordsduk är bara att torka av med en fuktig trasa efter maten. En vaxduk idag är mycket mjukare och känns inte så plastig som vaxdukar gjorde tidigare.

Knappar, blixtlås och resår

Blixtlås säljer vi i olika grovlekar och längder både som styckevara och metervara. Knappar finns i mängder med olika färger och storlekar. Resår har vi både platt, rund och med knapphål.

Snodd, band och Snedslå

Bomullsband, sidenband, dekorationsband eller möbelband. Valen är många för den som tycker om att sy. Snodd finns för de flesta ändamål och spetsar i olika färger och bredder för både kläd och gardinsömnad.

Saxar, nålar och tråd

Bra tråd och hjälpmedel för sömnad är ett måste om det ska vara roligt att sy. Mönsterpapper, pennor, saxar och rullknivar. Listan kan göras lång över grejer som kan behövas. Saknar du ngt i butiken så säg till. Märker vi att det finns ett behov så försöker vi ta hem det.

HANDARBETE

Du hittar även stickor, virknålar och broderigarn i butiken. Stramaljväv på metervara och lite övriga broderi förpackningar. Välkommen in till oss så lotsar vi dig rätt.

Prenumerera på nyhetsbrev

Ta del av nyheter och unika erbjudanden direkt

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Genom att klicka på "Acceptera alla cookies" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till med våra marknadsföringsinsatser. Se våra villkor för mer information.