Utvändiga solskydd

Våra markiser ger dig skugga när du behöver

Markiser i högsta kvalité

Vi har ett stort sortiment av utvändiga solskydd och lösningar för dig som är i behov av bättre inomhusklimat och insynsskydd. Vårt fokus ligger på att leverera och installera produkter som håller i många år framöver.

Fönstermarkiser

En fönstermarkis bländar effektivt av solen, ger ett svalare rum och låter dig samtidigt behålla utsikten. De tillverkas som standard med band- alt. vevreglage och man väljer sedan motor, lämplig styrenhet och sol och vindgivare.
Kassetten kan fås i flera olika färgställningar och du har hundratals kvalitetsvävar av spinnfärgad Akryl att välja på.


Terrassmarkiser

Med markisen utkörd över altanen kan familjen tillbringa mer tid utomhus även när solen visar sin varmaste sida. Till skillnad mot ett uterum så ger terrassmarkisen ett mer flexibelt utrymme och blockerar heller inte ljusinsläppet till rummet närmast altanen. Dessutom kan terrassmarkisen skydda mot det där fint strilande sommarregnet som ibland kommer från ingenstans och försvinner lika snabbt.

Screenmarkis

Screenmarkis är ett vertikalt solskydd med sidogejder och kassett i aluminium. Väven med ÖF 3%  är ett av de effektivaste skydden för att dämpa inkommande värme, förhindra insyn och samtidigt tillåta visuell kontakt med utsidan.
Finns med eller utan zip-funktion. En zip-screen har dragkedja i kanten som är fäst vid sidoskenan. Funktionen gör att markisen blir stabil och tål höga vindlaster.

Byte av markisväv

I dessa tider bör vi tänka både hållbart och ekonomiskt. Har du markiser där väven blivit ful och behöver bytas ut så hjälper vi naturligtvis till med detta. Du väljer en kvalitetsväv från Dickson eller Sandatex. Vi måttbeställer väven och monterar om du så vill. I samband med detta kanske en markisarm behöva lagas eller bytas ut men det är ändå ett mer sparsamt alternativ för både plånbok och miljö.

installation av markiser

Såklart erbjuder vi en helhetslösning inför ditt köp. Vår personal hjälper dig gärna med både måttagning och montage av dina nya solskydd. Hör bara av dig så bokar vi in ett besök.

med eller utan motor?

Vi har lösningen som passar dig och vi erbjuder tillval som exempelvis motorer och mycket mer till din markis.

UTVÄNDIG SOLFILM

En solfilm kan reducera upp till 85 % av värmeinstrålningen.

Prenumerera på nyhetsbrev

Ta del av nyheter och unika erbjudanden direkt

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Genom att klicka på "Acceptera alla cookies" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till med våra marknadsföringsinsatser. Se våra villkor för mer information.